Om oss

Brødrene Mæland Bygg og Betong ble etablert i 2009 av brødrene Ole Eirik og Anders Mæland. Det hele startet i det små, men enkeltmannsforetaket ble fort til et et aksjeselskap, og dermed gikk det slag i slag. Brødrene Mæland utvidet virksomheten til å omfatte betongarbeid og eiendomsutvikling med salg av nøkkelferdige hus og hytter. Les videre for å bli bedre kjent med oss.


Me tilbyr:

Kjøp og salg av tomter
Bolig- og hyttebygging
Tradisjonelle byggeoppdrag

Vi sitter byggeplanene dine ut i livet
- Fra idè til ferdig bygg.

Brødrene Mæland bygger nye eneboliger, hytter samt modernisering og ombygging av eldre boliger i områdene Etne, Vindafjord, Ullensvang og Vågslid. Vårt fokus er høy kvalitet, funksjonelle løsninger, kostnadseffektive prosjekt og et fint resultat. Vi gir kunden stor valgfrihet i hele prosessen, fra valg av produkter, tilpasninger, leveranser og ferdiggraden av huset.

Vi samarbeider med lokale entreprenører som leverer profesjonelt arbeid av høy kvalitet.

Motivasjonen bak bedriften er vårt ønske om å skape noe som viser igjen, slik at vi med stolthet kan si at «Dette har vi bygd!». Vi jobber alltid for å bli bedre i alt vi gjør og får å tilpasse oss kundene sine ønsker og behov. Vårt mål er å bli et førsteklasses byggefirma og eiendomsutvikler.
Bilde: Mor med to sønner som leker med hammere.

2009

Startet for oss selv og leide oss ut som kontraktører. Jobbet hovedsakelig med dette fram til 2013.

2014

Startet Brødrene Mæland prosjekt as og valgte å satse på kjøp av tomter og utvikle prosjekter selv, noe som gav god utvikling i årene framover.

2020

Kjøpte 50% av aksjene i Haugaland bygg og betong as for å reindyrke de som en betong entreprenør, og utvikle Brødrene Mæland videre som en hus- og hyttebygger.

2013

Dannet aksje selskap og bestemte oss for å satse, og startet med betongarbeid i tillegg til å ta på oss egne byggeoppdrag.

2018

Begynte og bygge ut på Osnesheia i Etne, vårt til nå største utbyggings prosjekt.

I dag

Vi er kåret til gaselle bedrift 3 ganger og i 2018 blei vi kåret til årets grunder i Etne og Vindafjord.