Om oss

Brødrene Mæland Bygg og Betong ble etablert i 2009 av brødrene Ole Eirik og Anders Mæland. Det hele startet i det små, men enkeltmannsforetaket ble fort til et et aksjeselskap, og dermed gikk det slag i slag. Brødrene Mæland utvidet virksomheten til å omfatte betongarbeid og eiendomsutvikling med salg av nøkkelferdige hus og hytter.

Ledige stillinger

2009

Startet for oss selv og leide oss ut som kontraktører. Jobbet hovedsakelig med dette fram til 2013.

2014

Startet Brødrene Mæland prosjekt as og valgte å satse på kjøp av tomter og utvikle prosjekter selv, noe som gav god utvikling i årene framover.

2020

Kjøpte 50% av aksjene i Haugaland bygg og betong as for å reindyrke de som en betong entreprenør, og utvikle Brødrene Mæland videre som en hus- og hyttebygger.

2024

Feirer at det er 15 år siden Brødrene Mæland blei stiftet, og vi teller i dag 15 fast ansatte i firmaet.

2013

Dannet aksje selskap og bestemte oss for å satse, og startet med betongarbeid i tillegg til å ta på oss egne byggeoppdrag.

2018

Begynte og bygge ut på Osnesheia i Etne, vårt til nå største utbyggings prosjekt. Kåret til årets gründer i Etne og Vindafjord.

2022

Kåret til gaselle bedrift tre ganger. Vi er ni fast ansatte og stadig i vekst.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.